КРИБ отличи Телелинк в категория „ИКТ, аутсорсинг и бизнес услуги” на ежегодните награди „Мистър и Мисис Икономика“

КРИБ отличи Телелинк в категория „ИКТ, аутсорсинг и бизнес услуги” на ежегодните награди „Мистър и Мисис Икономика“
1 декември 2017

 

Телелинк е компанията, отличена в категория „ИКТ, аутсорсинг и бизнес услуги” по време на тазгодишното издание на наградите „Мистър и Мисис Икономика“. Наградата, връчена от министъра за българското председателство на Съвета на ЕС – Лиляна Павлова, прие г-н Любомир Минчев, основател и председател на борда на Телелинк.


„Дигиталната трансформация е наша реалност. Нашата цел, като компания, е чрез предоставянето на технологии да вдъхновяваме, да даваме възможности, да разгръщаме потенциал, защото те правят възможно наличието на продукти и услуги без граници, такива, до които всеки има достъп в световен мащаб“, отбеляза г-н Минчев при получаването на наградата.


Наградите бяха връчени на церемония в столичния хотел „Маринела” на 30 ноември. Събитието се организирана за трета поредна година от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „Икономика”.
Усилията на българския бизнес за развитие на икономиката и инвестициите в страната бяха признати с награди в 14 различни категории, определени чрез гласуване на Управителният съвет на Конфедерацията, а Мистър и Мисис Икономика станаха Димитър Димитров, изпълнителен директор и член на Борда на директорите на „Софарма Трейдинг” АД и Елина Друмева, управител и съсобственик на „Абритес” ООД.
 

Назад