Отново начело на ИКТ Топ 100

Отново начело на ИКТ Топ 100
06 юни 2017

Вчера, в столичния хотел Хилтън, на специална вечерна церемония Телелинк бе обявена за победител в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“ в категория „Системна интеграция“.

 

За втори път Ай Си Ти Медиа награди лидерите в подготвяното от в. Computerworld България 20-о издание на своята “Топ 100” - класацията на водещите технологични компании в България.

И през 2017 година класацията се проведе въз основа на обективни финансови критерии - печалбата и брутните приходи от дейността за 2016 г. на български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на родния пазар. На базата на подадената от организациите информация се прави сравнителен анализ.  Данните от изследването са представени в специализирано едноименно печатно издание.

„Благодаря най-сърдечно за наградата както на организаторите, така и на Петър Иванов за добрите думи и оценката на нашия бранш“, каза Иван Житиянов след приемането на приза. „Наистина не е лесно това, което правим. Радвам се, че за поредна година успяваме да задържим лидерската позиция в тази категория. Надявам се, разбира се,  да не е последната година, в която го правим. Специални благодарности искам да изразя към нашите клиенти, които ни се довериха ние да бъдем техен системен интегратор, техен технологичен консултант и да им обещая, че и занапред ще продължаваме да влагаме поне същата енергия и професионализъм в това, което правим. Ще се опитаме да разширим дейността от услуги и решения, които извършваме, за да могат нашите клиенти наистина да имат по-голяма стойност от нас. Искам да благодаря специално и на нашите служители, без които компания като нашата, която иска да придаде максимално добавена стойност във всяко едно нещо, което прави, практически е невъзможно да работи, без да има един фундамент от служители, които да бъдат мотивирани, да бъдат компетентни и да бъдат с професионално отношение – нещо, което дълбоко вярвам, че ние успяваме да правим. Дълбок поклон пред всички наши служители. И не на последно място, разбира се, искам да благодаря на нашите партньори в лицето на доставчици, дистрибутори, производители на оборудване и на софтуер, с които работим ежедневно, професионално и прозрачно, и смятам, че постигаме добри резултат. Благодаря.“

 

 

 

Назад